de ziener droomt

dagblad

Bovenstaande artikel (als pdf) -> artikel Jelte

“Mensen met een dromer pesoonlijkheidstype in zich hebben verbeeldingskracht, zijn reflectief, vinden het prima om alleen te zijn en vinden het plezierig om aangestuurd te worden” (uit de theorie van PCM: Process Communication Model, het model dat ik dagelijks in en buiten mijn werk inzet om mensen in hun kracht te zetten)
Hoe dat er bij mij uit ziet?
Lees het interview dat Annemarie Hommes over me uitwerkte tot het artikel dat je vindt in het pdf bestand en je herkent het  dromer persoonlijkheidstype in mij!
Het stuk laat een deel van me zien…
Ik ben benieuwd of je mij er in terug vindt?!

 

 

2 gedachten over “de ziener droomt”

  1. Hi Jelte,

    zo goed ken ik je niet maar leuk om te lezen hoe je aan je verhalen komt.
    Mooi verhaal!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.